Cumpănaşu, ACUZAŢII la adresa DIICOT: "Nu ne-au SPUS! Se vrea ÎNCHIDEREA dosarului. Această NENOROCIRE strică jocurile electorale ale unora"

Andreea Cosma / 23 aug 2019, 12:23 Salveaza PDF Comentarii

Alexandru Cumpănaşu acuză autorităţile că vor să muşamalizeze detalii legate de anumite probe din dosarul Caracal, după ce DIICOT a cerut o expertiză referitoare la Alexandra, lucru care nu a fost comunicat nici publicului, nici familiei. Unchiul Alexandrei Măceşanu susţine că această tragedie este un subiect incomod pentru unii, care ar trebui închis repede, întrucât "ar strica" jocurile electorale făcute de unii înainte de campania prezidenţială.

Cumpănaşu a comentat raportul realizat de corpul de Control al Ministerului Sănătăţii, la INML.

"Ministerul Sănătăţii nu avea competenţa de a stabili dacă au procedat corect din punct de vedere tehnic al cercetării probelor. Ceea ce spune, însă, Ministerul Sănătăţii şi este clar şi la mintea cocoşului este că oamenii ăştia nu aveau voie, conform regulamentului propriu, să comunice public cu nimeni. Şi cu toate acestea, au dat informaţii false către presă cel puţijn de două ori şi spun că nu pot constata acest lucru pentru că nu au mijloacele necesare, motiv pentru care mă voi adresa procurorului general sau unei unităţi de parchet pentru a constata cine a făcut acest lucru din INML, pentru că şi-a încălcat propriul regulament.

Citeşte şi: DOCUMENT. Raportul INML, PUBLICAT. Cumpănaşu: "Aţi înţeles, măi, LIGHIOANE MICI? Şi-au BĂTUT JOC de noi!"

Mai mult, au dat un comunicat acum câteva zile care iarăşi contravine regulamentului şi mai este şi unul haotic, care nu dă nicio informaţie. Spune că se reiau probele, fără să se precizeze care", a spus Alexandru Cumpănaşu, la Digi24.

 

Cumpănaşu: "Este foarte GRAV"

 

Unchiul Alexandrei Măceşanu a mai precizat că DIICOT a solicitat expertizarea unor probe care au legătură cu nepoata sa, lucru care nu a fost comunicat public şi nici măcar membrilor familiei.

"Mai mult decât atât, raportul mai aduce o suspiciune majoră în cazul ăsta. Spune că pe data de 8 s-au solciitat probe suplimentare de către DIICOT pentru a fos expertizate şi care o vizează pe Alexandra. Păi noi, noi, familia Alexandrei, nu trebuia să ştim lucrul ăsta? Voi, publicul, nu trebuia să ştiţi lucrul ăsta? Nu am văzut dacă apare în comunicatele DIICOT, dar cred că dacă ar fi apărut, s-ar fi inflamat toată presa. Dacă au dat o chestiune seacă, că au trimis nişte probe la expertizat, nu cred că este suficient. De fiecare dată au precizat ce probe şi pe cine viza. De data aceasta, pe data de 8 reiese foarte clar că au fost trimise de la Caracal la Bucureşti, la expertizat, nişte probe care o vizează pe Alexandra. Nu am văzut şi răspunsul dacă a fost dat în timp util. Dacă a fost dat un rezultat, cu siguranţă nu a fost comunicat de către DIICOT nici familiei, nici publicului, nici nimănui, ceea ce este foarte grav, pentru că nu influenţează mersul anchetei în găsirea complicilor. (...) Dacă nu au făcut comunicare cu privire la ce le-a comunicat INML la solicitarea care a venit pe data de 8, este foarte grav", a mai precizat Cumpănaşu.

 

Alexandru Cumpănaşu: "Cred că această nenorocire le-a stricat acest joc pe care îl aveau făcut dinainte"

 

Acesta îşi menţine încrederea că autorităţile îşi fac treaba dar susţine că sunt oameni în fiecare structură care vor să închidă acest subiect cât mai repede.

"Am încredere că autorităşţile îşi respectă atribuţiile, dar nu am încredre că unii oameni din aceste autorităţi îşi respectă atribuţiile. Cred că sunt oameni din feicare instituţie care în acest caz fac tot ce este posibil pentru a ascunde adevărul şi pentru a încerca să scape de dosar cât mai repede.

Citeşte şi: Tonel Pop, acuzaţii GRAVE la adresa DIICOT: "Au făcut totul pe ASCUNS! Mă simt URMĂRIT"

Cred că mulţi apără pe mai mulţi. Sunt complici ai lui Dincă sau care îl cunosc şi care dacă vorbeşte mâine, cariera lor este sfârşită, care fac parte din mediul de afaceri, mediul politic din jueţul Olt, paote chiar şi naţional. În acelaşi timp, este şi un interes major al multor decidenţi de a se încheia dezbaterea publică pe acest subiect şi de a se concentra pe ceea ce au ei în campania electorală care ne aşteaptă. Cred că această nenorocire le-a stricat, în mod cinic, în gândirea lor, le-a stricat acest joc pe care îl aveau făcut dinainte", a conchis Alexandru Cumpănaşu, la Digi24.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy