Cumpănașu, DEZVĂLUIREA serii: "Am fost amenințat cu MOARTEA! Am depus plângere"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre fetele răpite în Caracal de Gheorghe Dincă a spus, joi seară, că a primit amenințări cu moartea.

Alexandru Cumpănașu a spus joi seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a fost amenințat cu moartea, în ultima perioadă.

"Să vă spun ceva: am primit amenințări cu moartea. Au fost 2 sau 3 mesaje. Am depus plângere", a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Totodată, Cumpănașu a menționat, cu câteva ore în urmă, că există presiuni din partea a doi politicieni ca să renunțe la acest caz.

"Dragi prieteni, dinspre toate zonele de putere ale statului sunt presat sa renunt la aparitii publice si dezvaluiri a neputintei unor institutii in a apara viata copiilor nostri!. Cel putin in judetul Olt. Ieri, 2 politicieni de la partide adverse au cerut public sa nu mi se mai permita sa vorbesc public. Am verificat cu conducerea celor doua partide importante si niciunul nu a avut (spun ei) acordul conducerii partidelor.

Devine totusi dubios ca 2 reprezentanti ai celor mai mari partide din Romania au cerut asa ceva. Oare de ce? Dvs ce credeti? Considerati ca trebuie continuata aceasta lupta pt adevar si pt copii nostri care aproape m-a secatuit fizic si psihic? Si aproape mi a distrus viata familiala?", este mesajul postat pe Facebook de Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel