Cumpănașu, despre candidatura sa la prezidențiale: „Nu m-am cocoțat pe nimic! Eu aveam notorietate înainte”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu a explicat într-o  intervenție telefonică la Antena 3 motivul pentru care își dorește să candideze la prezidențiale, subliniind că el a pornit această bătălie pentru Alexandra Măceșanu și familia sa.

„Eu nu am pornit cu gândul de a candida la prezidențiale, ci am pornit o bătălie pentru a afla adevărul în cazul Alexandrei. Până zilele trecute nu știam că toți acești oameni și-au pus încrederea în mine. Ce i s-a întâmplat Alexandrei, i s-a întâmplat și altor fete. Acest tip de abuz se întâmplă în întreaga țară. Eu nu puteam să lupt cu această mafie din poziția de unchi al Alexandrei. Eu nu de ieri apar în media, ci de peste 15 ani. Nu este o răzgândire, pe care nu eu l-am făcut, ci oamenii cu care m-am consultat", a declarat Alexandru Cumpănașu.

„Nu m-am cocoțat pe nimic, eu notorietate aveam. Am făcut trei ani o emisiune de succes în media. Mi-a crescut notorietatea dacă e să vorbim în mod cinstit. Nu am încolțit niciun plan în mintea mea. Am intrat în această bătălie după ce am aflat necazul familiei mele", a mai subliniat Alexandru Cumpănașu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel