Cumpănașu a făcut public RĂSPUNSUL primit de la Avocatul Poporului în cazul dispariției Alexandrei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a publicat pe Facebook răspunsul primit de la Avocatul Poporului în legătură cu cazul crimelor de la Caracal.

Totodată, Cumpănașu s-a întâlnit, miercuri, cu ministrul Pintea, care a demarat pe loc un control la INML, după speculațiile apărute în cazul probelor ADN.

„CONTROL LA INML si RASPUNS SCRIS AVOCATUL POPORULUI -MASURI DISPUSE IN SITUATIA ALEXANDREI IN URMA SESIZARII. In urma sesizarii mele de astazi, ministrul sanatatii a dispus control imediat la INML. Nu ma las pana cand STATUL asta nu intelege ca nu suntem niste SCLAVI si ne comunica ce vrea cand vrea. Sper ca in urma acestui control sa reiasa macar niste norme transparente si coerente de comunicare. Este innacceptabil sa vii cu comunicate COMUNISTE care sa nu spuna nimic si sa lase loc la interpretari despre viata unor oameni ba mai mult sa comunice informatii false pe surse despre viata sau decesul Alexandrei. Despre INML voi reveni cu informatii importante maine. Tot astazi am primit raspunsul Avocatului Poporului in urma sesizarii mele in cadrul audientei ce mi-a fost oferita acum cateva zile. Va atasez raspunsul integral primit si masurile dispuse de Avocatul Poporului in situatia Alexandrei fata de fiecare institutie. MOR CU EI DE GAT!!. #OROMANIEFARACLANURI”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel