Cum "visează" Băsescu cursa prezidențială: "Să fie două BLONDE, una sub 45 de ani"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, miercuri seara, că la prezidențiale ar trebui să candideze două femei blonde, precizând că dacă ar fi în locul social-democraților, ar căuta o astfel de soluție. 

Traian Basescu și-a expus viziunea în legătura cu alegerile prezidențiale, precizând cum ar arăta cursa perfectă pentru România. 

"Stânga poate să pună orice candidat susținut de toți, dar nu va intra în turul 2, dacă situația nu se schimbă. Dreapta va avea doi candidați în turul 2.

Eu aș pune altceva: modelul din Croația, cu femei candidat, care știu să vorbească. Să fie două femei blonde, care plac electoratului, atât femeilor, cât și bărbaților, care au cariere reușite, una nu mai tânără de 45 de ani. Există un apetit al electoratului de a vota femei, mai ales în fostul bloc comunist. Avem în Croația, în Slovacia. Nu o luați în râs, poate fi o rețetă a momentului. Trebuie o femeie inteligentă, care trăiește pe piciorul ei. În locul PSD, aș căuta o astfel de soluție", a spus Traian Băsescu miercuri seara, în emisiunea ''News Line'' de la România TV.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel