Cum să scapi de energia negativă din casă: Metode de curățare pe care și bunicile noastre le foloseau pentru a-și proteja căminul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Cum să scapi de energia negativă din casă: Metode de curățare pe care și bunicile noastre le foloseau pentru a-și proteja căminul
Cum să scapi de energia negativă din casă: Metode de curățare pe care și bunicile noastre le foloseau pentru a-și proteja căminul

Cum să scapi de energia negativă din casă: Iată câteva metode de curățare dovedite, pe care și bunicile noastre le foloseau pentru a-și proteja căminul. Află din materialul nostru de ce apare energia negativă în casă și cum să-ți protejezi familia.

"Vremea din casă" este un factor important care afectează toate procesele umane. Sănătatea, bunăstarea financiară și viața personală depind de modul în care vă simțiți în casa dumneavoastră. Știridiaspora vă va spune cum să înțelegeți dacă casa are o energie negativă și ce trebuie să faceți în acest sens.

Cum știi dacă există o energie negativă în casă

 

Experții în ezoterism spun că nu orice apartament are o atmosferă favorabilă vieții. Și nu este vorba despre câți oameni și ce statut locuiesc acolo - puteți să "murdăriți" spațiul în orice fel.

Cele mai evidente semne că energia din casa ta este doar negativă sunt:

* Insectele și dăunătorii se înmulțesc;
* vasele se sparg frecvent;
* Animalele de companie pleacă sau mor;
* lucrurile se pierd;
* plantele de apartament se ofilesc și nu prind rădăcini;
* Se defectează instalațiile sanitare sau aparatele electrocasnice;
* apar probleme cu conexiunile de cablu sau Internet;
* se simt curenții de aer atunci când ușile și ferestrele sunt închise.

În plus, persoanele aflate într-un apartament "nesănătos" se simt obosite și somnoroase, se ceartă adesea între ele, au coșmaruri și experimentează o teamă sau o anxietate nefondată. În cazuri deosebit de grave, pot chiar să simtă o prezență care nu poate fi explicată în cuvinte.

De ce există o energie grea, apăsătoare în casă?

 

Ar putea exista câteva motive pentru acest lucru - în primul rând, ne aducem propriile emoții negative atunci când ni se întâmplă ceva neplăcut. În al doilea rând, dacă aveți obiceiul de a păstra acasă lucrurile altora, acest lucru poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra atmosferei din casa dumneavoastră, deoarece nu știți că ați "văzut" aceste obiecte. 

Există și alte opțiuni, mai banale - de exemplu, oamenii invidioși care îți doresc din toată inima "tot răul" și îți programează viața pentru negativitate. Sau, dacă locuiți într-o clădire de apartamente, emoțiile, sentimentele și gândurile tuturor vecinilor dvs. influențează ceea ce se va întâmpla în viața dvs. - mai ales dacă acestea sunt negative.

Cum să scapi de energia negativă din casa ta

 

Pentru a vă curăța spațiul și a scăpa de energiile negative, trebuie să începeți mai întâi cu voi înșivă. Faceți o baie cu sare de mare, citiți o carte sau urmăriți filmul preferat, închideți telefonul - în general, concentrați-vă pe bunăstarea voastră interioară și nu vă gândiți la ceilalți. Acest lucru vă va ajuta să găsiți armonia și să vă echilibrați fluxurile energetice. Numai atunci când vă simțiți bine puteți începe să vă curățați apartamentul.

Cum să cureți o casă de negativitate cu rugăciune și apă sfințită

 

Credincioșii ortodocși pot folosi această metodă - ajută perfect la eliminarea energiei negative din casă. Trebuie să iei un pahar cu apă sfințită și să te plimbi prin casă, recitând o rugăciune pe care o știi pe de rost. În timpul lecturii, stropiți toate obiectele din casă (mai ales colțurile) cu apă. În plus, puteți arde mănunchiuri de sunătoare sau de pelin și să înăbușiți camera cu ele pentru a fixa rezultatul.

Cum să cureți un apartament de energie negativă cu o lumânare de la biserică

 

Metoda este aceeași ca în prima variantă, doar că nu aveți nevoie de apă - este mai bine să luați lumânări de biserică. Mecanismul este simplu - puneți-vă mănuși albe și aprindeți trei lumânări de la biserică. Mergeți în jurul casei în sensul acelor de ceasornic, începând de la ușa de la intrare. În acest caz, nu trebuie să uitați să aprindeți chiar și cele mai mici obiecte cu această flacără.

Luați lumânările în mâna dreaptă și traversați patul de trei ori. După ce lumânările s-au consumat, aruncați-le la gunoi și nu le lăsați acasă. După terminarea ritualului, spală-te bine pe mâini cu săpun și sare pentru a îndepărta energia negativă de pe ele.

Cum să cureți o casă de negativitate cu sare

 

Aceasta este "metoda bunicii" dovedită de-a lungul anilor - sarea este considerată un puternic purificator. Puteți prepara o soluție de sare (5-7 linguri de sare la 5 litri de apă), o puteți turna într-un pulverizator și o puteți aplica pe apartament sau puteți plasa recipiente cu sare în colțuri și în locurile ascunse din casă. Mobilierul tapițat și covoarele pot fi presărate cu sare, se așteaptă o oră și apoi se aspiră sau se perie.

Amintiți-vă că toate acțiunile trebuie făcute în condiții de sănătate și cu gânduri luminoase, altfel rezultatul va fi invers. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel