Cum s-a gândit un român venit din Germania că „păcălește“ carantina

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Știrile PRO TV
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Un bărbat de 44 de ani din județul Sibiu, fără permis de conducere, a revenit în țară la volanul unui camion. Sibianul venea din Germania și a mințit la vamă că este șofer de camion ca să scape de carantină.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Loamneș s-au sesizat din oficiu, joi, 16 aprilie, cu privire la faptul că miercuri, 15 aprilie, un bărbat în vârstă de 44 de ani a revenit din Germania la domiciliul său din localitatea Alămor.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în aceeași zi bărbatul a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, declarând faptul că este șofer de camion, în aceste condiții fiindu-i permis să se deplaseze la domiciliu fără a-i fi impusă măsura carantinării, transmite Prefectura Sibiu.

În continuarea cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere și ar fi ascuns adevărul autorităților vamale pentru a evita carantina. În aceste condiții, la data de 16 aprilie, față de persoana în cauză s-a luat măsura carantinării instituționalizate, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Cercetările în acest caz continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel