Cum explică Oprișan faptul că mama sa a cumpărat un teren alături de Mazăre: „Mama sunt eu! Da? Ca să nu avem discuții”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, a fost întrebat, de către jurnalista Paula Herlo de la Pro TV, cum a reușit mama sa, pensionară fiind, să cumpere un teren în București, în parteneriat cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. „Mama sunt eu”, a fost răspunsul liderului social-democrat.

„Eu am mai spus-o și public, da? Mama mea sunt eu. Da? Ca să nu avem niciun fel de discuții", a fost replica lui Oprișan.

Discuția a fost postată pe pagina de Facebook a emisiunii „România, te iubesc!", alături de următorul mesaj:

„-Să tot fie 10-15 ani de când Marian Oprișan explică lumii întregi că mama e cea care detine averea familiei. Mașinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară.

-Aceeași doamnă apare și în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu – fost președinte al Consiliului Județean Constanța, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg și Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din București.

-Paula Herlo s-a dus cu treabă la evenimentul „Vrancea Eroică". Și, printre două acorduri nostalgice, care amintesc de eroismul ostașilor căzuți în Primul Război Mondial, l-a întrebat pe Marian Oprișan care e legătura dintre mama domniei sale și cei pomeniți mai sus.

-PS: apropo, povestea județului Vrancea o vom spune, pe larg, în noul sezon România, te iubesc!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel