Cum au petrecut politicienii în noaptea de Revelion (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Și politicienii au petrecut în noaptea de Revelion, însă nu au uitat să transmită urările de An Nou pe rețelele sociale. Fie că s-au îmbrăcat la patru ace, fie că au mers la petreceri tematice sau au sărbătorit în familie, oamenii politici au postat pe Facebook fotografii și mesaje.

Vicepremierul Raluca Turcan a purtat o rochie roșie elegantă și s-a fotografiat lângă bradul împodobit alături de soțul său, Valeriu Turcan. Ministrul Tineretului a cântat în noaptea de Revelion, așa cum reiese din fotografia postată pe Facebook. Iar deputatul liberal Daniel Fenechiu a petrecut noaptea dintre ani în Spania, alături de familie, în ținute relaxate, așa cum apar în imaginile publicate pe rețelele sociale.

 

Președintele PSD Sector 2 Rodica Nassar și primarul de sector Mihai Toader au petrecut împreună de Revelion și au transmis o urare video.

 

Cuplul Lia Olguța Vasilescu - Claudiu Manda a petrecut noaptea dintre ani la o petrecere relaxată, cu recuzită tematică.

 

Tot la o petrecere tematică a fost și primarul general al Capitalei, care a postat pe Facebook urări de An Nou însoțite de o fotografie cu întreaga familie.

 

În aceeași notă glumeață este și fotografia care însoțește mesajul postat de europarlamentarul Maria Grapini.

Emil Boc în schimb a găzduit petrecerea din noaptea dintre ani organizată de Primăria Cluj-Napoca și a postat fotografii cu focul de artificii și cu petrecăreții.

 

Fostul prim-ministru Victor Ponta nu a publicat imagini de la petrecerea de Revelion, a transmis însă urările de An Nou însoțite de o fotografie de familie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel