Cum au înșelat doi români un italian: au cumpărat mașina de la el, dar au rămas și cu banii în buzunar

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Doi români au fost denunțați în Italia pentru înșelătorie. Aceștia au cumpărat mașina și apoi imediat au falsificat daune la motor. După ce au primit banii înapoi, acești au fugit și cu mașina. 

Carabinierii din San Secondo, sub comanda Parchetului din Parma, au denunțat doi români care au fost implicați într-un caz de înșelăciune. Cei doi indivizi au intrat în atenția autorităților după ce au contactat un italian, care își punea mașina în vânzare pe un site popular. Sub pretextul că doresc să cumpere vehiculul, aceștia au stabilit o întâlnire pentru a-l verifica și pentru a negocia prețul.

Pentru a câștiga încrederea vânzătorului, cei doi indivizi au venit pregătiți cu suma convenită în numerar. Însă, în timp ce unul dintre ei a distras atenția vânzătorului într-o agenție de  acte auto, celălalt a sabotat mașina pentru a crea impresia că aceasta are o defecțiune majoră la motor.

Vânzătorul le-a dat banii înapoi

 

Cu vânzătorul convins că mașina este defectă, cei doi escroci au reușit să îl convingă să le returneze banii, oferindu-se să anuleze tranzacția sau să efectueze reparațiile necesare. Cu toate acestea, în momentul în care au primit banii aceștia au fugit de la fața locului cu mașina, lăsând vânzătorul de bună credință cu ochii în soare.

Victima a raportat imediat incidentul autorităților locale. Odată cu demararea investigațiilor, carabinierii au analizat atent imaginile furnizate de camerele de supraveghere din zonă.

Astfe, oamenii legii au reușit să identifice numărul de telefon folosit pentru negocieri și să pună cap la cap informațiile pentru a identifica cei doi indivizi responsabili.

Cei doi indivizi, ambii de origine română, în vârstă de 45 și 25 de ani, au fost denunțați Parchetului din Parma pentru infracțiunea de înșelăciune în complicitate.

Pe fondul acestor dezvăluiri, autoritățile continuă să investigheze cazul pentru a aduce justiție în acest caz de înșelăciune.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel