Cum arată weekendul perfect în funcţie de zodia ta?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile: Vărsătorii găsesc afacerea care îi va îmbogăți, iar Leii își află prietenii falși
Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile: Vărsătorii găsesc afacerea care îi va îmbogăți, iar Leii își află prietenii falși

Este vineri!!! Nu ai planuri deja pentru diseară? Nu-i nimic! Fiecare zodie ştie să se simtă bine atât acasă, cât şi în oraş sau chiar în drumeţie. Cum? Iată weekendul de vis pentru fiecare semn:

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Nu numai că Berbecul este cel mai competitiv dintre toate semnele zodiacale, ci are și o cantitate nesfârșită de energie. În timp ce unele semne cred ferm că weekendul este făcut pentru relaxare, Berbecul nu este dispus să stea liniștit, chiar și pentru o zi.

Weekendurile Berbecului sunt dominate de sporturi la care participă cu bucurie pe tot parcursul anului sau o activitate care necesită mişcare precum alpinism sau înot. 

Cui îi pasă dacă nu ajung să se relaxeze în weekend? În mintea unui Berbec, ceva agresiv și activ este oricum mult mai distractiv. Mai mult, pentru aceşti nativi, weekend-urile sunt un moment perfect pentru a-şi face prieteni prin aceste activităţi.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Deși Taurul este considerat, în general, fiabil și responsabil, nativii acestui semn au și o latură profund materialistă. Nu sunt superficiali sau zadarnici; pur și simplu se bucură de lucrurile mai fine din viață. Își vor petrece weekendurile răsfățându-și nevoia de a fi înconjurați de frumusețe.

Indiferent dacă este încă o călătorie la muzeul lor preferat sau o ieșire interesantă la o expoziție de artă locală, Taurul bucură oportunitatea de a-și îmbrățișa latura artistică. Se plimbă încet, mișcându-se în ritmul lor propriu, și simt cu adevărat fiecare detaliu. În timp ce unii oameni i-ar putea numi pretențioși, Taurul știe că excursiile lor săptămânale sunt doar o parte naturală a naturii lor creative, iubitoare de material.

Când rămâne acasă în weekenduri, Taurii îşi folosesc mâinile pentru hobby-uri relaxante precum gătitul, grădinăritul sau alte activităţi care le oferă un plus de gust şi frumuseţe locuinţei lor.  

Încercați să vă dezactivați modul de lucru și bucurați-vă de weekend planificând, de asemenea, o cină extravagantă pentru dvs. sau pentru o persoană dragă. Vor aprecia gestul și vei ajunge să gătești în pace. Ascultaţi câteva dintre melodiile preferate pentru o relaxare suplimentară.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

În ciuda personalității lor confuze, nativii Gemeni sunt de fapt foarte amuzanți. Prindeți-i într-o zi bună și veți realiza rapid că sunt sociabili, vorbăreți și înfometați de divertisment. Deși latura lor plină de chef iese la suprafață ocazional, sunt mai cunoscuți pentru natura lor versatilă, iubitoare de distracție, care caută mereu experiențe noi. 

Întrucât doresc distracție, activitatea preferată de weekend a Gemenilor este să vadă un spectacol. Vor recruta un grup mare, vor planifica o cină în prealabil și vor forța pe toată lumea să rămână pentru o noapte după aceea, transformând un spectacol simplu într-o seară socială. Un lucru este sigur: weekendul Gemenilor nu va fi niciodată plictisitor. 

Când petrec weekendul acasă, Gemenii preferă cititul. Dacă nu aveţi nimic bătut în cuie în aceste zile, exploraţi biblioteca locală. Îți va plăcea să-ți vezi orașul și să te delectezi cu o nouă descoperire literară.

Dacă lectura pare prea lentă în acest sfârșit de săptămână, căutați întâlniri sociale mai mici care se întâmplă în cartierul dvs., cum ar fi un grătar. Îți place să discuți cu toată lumea, deci aceasta ar fi o ocazie perfectă pentru a găsi niște prieteni noi. Puteți chiar să vă planificați propriul eveniment dacă aveți timp!

Continuarea pe ASTROSENS.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel