Cum alegem culorile hainelor în funcţie de zodie. Astrele spun că ne naştem cu o înclinaţie spre anumite nuanțe

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
culori potrivite zodii
culori potrivite zodii

Pentru oricine crede în astrologie, semnul zodiacal poate spune multe. Luna în care ne-am născut ne poate descrie caracterul, ne poate îndruma și chiar ne poate da sfaturi despre aspectul nostru. De fapt, fiecare are o ținută care i se potrivește cel mai bine în funcție de momentul în care s-a născut. Prin urmare, să vedem ce culori ar trebui să alegem pentru hainele noastre în funcție de zodie.

 
 

Berbecul și Taurul

Berbecul este un semn de foc care iubește atenția. Curajos și îndrăzneț, acestui semn i se potrivește perfect culoarea roșie.  Această culoare va fi mai mult decât potrivită pentru cei născuți în aprilie. Pentru Taur, pe de altă parte, se recomandă o culoare mai calmă și mai relaxată. Toate nuanțele de verde vor fi binevenite!

 

Gemeni, Rac și Leu 

Mulți sunt conștienți de faptul că Gemenii sunt un semn foarte special. Fiind organizați și hotărâți, culoarea care li se potrivește cel mai bine nativilor  Gemeni este gri. Este o ținută serioasă dar în același timp stilați. Pentru nativii Rac, care sunt visători, astrele recomandă o culoare deschisă. Crem, roz sau bej vor fi perfecte pentru rochiile femeilor Rac. Cât privește, Leu, care este regele savanei, nu există o culoare mai bună decât galben. 

 

Fecioara și Balanța

Fecioara și Balanța sunt două semne echilibrate, logice și armonioase. Pentru nativii Fecioară, astrele recomandă o culoare neagră, care este mereu la modă și elegantă. Pentru Balanță, având în vedere calitatea sa de a menține echilibrul, cea mai potrivită culoarea este mov.

 

Scorpionul  și Săgetătorul

Pentru Scorpionu, cea mai potrivită culoare este cu siguranță cireș. Cei născuți sub acest semn au un caracter puternic și intens. Săgetătorul este un semn mereu pregătit pentru aventură. Condus de curiozitate, iubește provocările. Culoarea portocalie poate sublinia caracterul său determinat și dinamic.

 

Capricorn și Vărsător 

Pentru Capricorn astrele recomandă cu siguranță o nuanță care trece de la bej la maro, deoarece subliniază caracterul lor emoțional, dar în același timp rafinat. Vărsătorul, pe de altă parte, ar arăta grozav într-o rochie viu colorată. Este suficient ca nativele din zodia Vărsător să poată fi observate. Acest lucru ar sublinia originalitatea acestui semn, scrie proiezionidiborsa.it.

 

Pești

Peștii sunt visători și romantici. Cei născuți sub acest semn sunt mereu în căutarea păcii, armoniei și liniștii. De aceea, nu există o culoare mai bună decât albastru pentru ei. Puteți alege, de asemenea, toate nuanțele: de la albastru închis la albastru deschis. Așadar, iată ce culori ar trebui să alegem pentru hainele noastre în funcție de semnul zodiacal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel