Cum a ajuns Rareș Bogdan cap de listă la PNL. Orban: „A fost VÂRFUL de LANCE”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, astăzi, de ce l-a ales pe jurnalistul Rareș Bogdan să deschidă lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

„PNL are foarte mulți oameni de calitate, foarte mulți oameni competenți, foarte mulți lideri care ar fi putut deschide lista pentru europarlamentare. Opțiunea mea pentru Rareș Bogdan a fost dictată de mai multe motive.

Primul și cel mai important lucru, pe care puțină lume îl cunoaște, este acela că Rareș Bogdan nu se înscrie pentru prima oară în PNL, el revine în PNL. Rareș Bogdan a fost președintele Organizației de Tineret a Partidului Alianței Civice, Partidul Alianței Civice, în momentul fuziunii în 1997 cu PNL, Rareș Bogdan a devenit membru al PNL având poziția de prim-vicepreședinte al Organizației de Tineret la nivel național.

Rareș Bogdan a activat în PNL și este un om foarte apropiat de valorile, de principiile și doctrina noastră. De altfel, în cariera lui de jurnalist a fost un jurnalist angajat, un jurnalist care, cel puțin în ultima perioadă, a fost unul dintre cei mai critici jurnaliști la adresa guvernărilor PSD-ALDE.

Rareș Bogdan a fost vârful de lance în media românească a luptei împotriva abuzurilor și fărădelegilor comise de guvernarea PSD-ALDE. Locul lui Rareș Bogdan în PNL este de necontestat și decizia de a-l readuce în PNL este o decizie pe care am luat-o după consultarea foarte multor colegi, după realizarea unor cercetări sociologice de compatibilitate între Rareș Bogdan și PNL și mai ales cu susțînătorii din PNL.

Trebuie să știți următorul lucru, Rareș Bogdan are o cota de încredere foarte mare și cota de încredere o are în special pe publicul ne-PSD, publicul care nu votează cu PSD, publicul care este împotriva PSD.

Rareș Bogdan este un absolvent de științe politice, este un om care a studiat doctrinele politice, istoria gândirii politice, este un om cu o cultură politică, de asemenea, este un om extrem de bine informat, un om care are capacitatea de a înțelege foarte bine problemele politice atât la nivel național cât și la nivel internațional.

Nu în ultimul rând, Rareș Bogdan este un patriot, este un om credincios, este un om care a aderat necondiționat la valorile, la strategia și la obiectivele PNL iar de când a revenit în PNL și s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European este alături de baza PNL oriunde se face campanie și a fost primit extrem de bine", a declarat Orban, potrivit Ziare.com.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel