Răzvan Cuc taie și spânzură în Minister: "O să fiu foarte DRASTIC"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri că vor exista sancțiuni pentru directorul CNAIR, Narcis Neaga, dacă nu vor fi finalizați cei 180 de kilometri de autostradă promiși de Guvern, transmite Agerpres. 

"Cu siguranță există o sancțiune, dacă dânsul, din punct de vedere administrativ sau modul în care își gestionează Compania, o gestionează defectuos, atunci cu siguranță vor exista sancțiuni și pentru domnia sa. Dar cât timp dânsul a preluat un număr de kilometri care i-au fost dați de către constructori, pentru că a chemat constructorii și ei au spus "Da, finalizăm", atunci avem o problemă cu constructorii care nu știu să își evalueze propria forță de muncă. Dacă constructorii au impresia că pot să-și mai bată joc de români, pentru că până acum eu am înțeles, o să fiu foarte drastic cu cei din Companie. Dar nici lor nu le permit să ajungem să ne rugăm de ei să muncească pe banii noștri. ", a declarat Răzvan Cuc.

La începutul lunii iunie premierul Viorica Dăncilă a declarat că va avea o discuție cu Răzvan Cuc privind importanța lui Narcis Neaga pentru proiectele viitoare și a adăugat că va înființa un departament de infrastructură pentru verificarea progreselor în proiectele în dezvoltare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel