Ex-ministrul Răzvan Cuc îi servește „pancarta cu...Monta“ lui Victor Ponta: „'Dottore' a stat prin CRAME, EU am stat pe ȘANTIERE“

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, îi răspunde fostului său coleg de partid după ce Ponta l-a acuzat că „este cel mai şarlatan, mincinos, tupeist şi ineficient dintre toţi" miniştrii Transporturilor.

Cuc îi aminteşte actualului lider Pro România că a promis că nu va mai candida la alegerile din 2016 dacă nu se finalizează autostrada Comarnic-Braşov. Cuc face trimitere la celebrul slogan obscen la adresa fostului premier, din campania pentru prezidenţiale din 2014, avertizându-l că „după plăcuță, se întoarce pancarta cu ...Monta!!!".

„Incompetența, frica și necunoașterea îl aduc iarăși în prim-plan pe fostul Prim-Ministru. Am văzut cât de mult se pricepe la construcția de autostrăzi, alea inaugurate în campanie electorală care s-au surpat!

Celebrul de acum “Dottore” în drept încearcă diversiuni ieftine sau securiste ieșind la rampă să ne vorbescă despre autostrăzi. Păi tocmai el s-a angajat să nu mai candideze în 2016, dacă nu termină autostrada Comarnic-Brașov. Unde îl găsim acum? În Parlament. A uitat, desigur, că s-a dus cu surle și trâmbițe să inaugureze, în plină campanie electorală, o autostradă care s-a surpat. Știu că e supărat că eu stau mereu pe șantier. Am muncit și am lansat proiecte majore de infrastructură de peste 10 miliarde.

Când a afirmat despre cei care au trecut pe la Ministerul Transprorturilor s-a numărat și pe el? Aș fi tare curios să știu cum s-ar autoevalua? Nu e nevoie să-mi răspundă că știu sigur că aș avea o surpriză. Diferența e simplă. Eu am stat pe șantiere, el a stat prin vie sau crame. E clar că cel care face scenete e el. Numai că, domnule Ponta, eu nu uit așa repede.

Domnule Ponta nu mai încercați să fiți jucător, pentru că sunteți trisor și se prinde lumea repede. Cel mai bine ar fi să rămâneți cu ce știti cel mai bine. Cu trădarea și minciuna!!! Puteați face ceva pentru infrastructura din România și pentru români.

Nu vă bucurați prea tare că sunteți la vreo masă de negociere.

Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu ....Monta!!!", scrie Răzvan Cuc pe Facebook.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy