CTP: REVOLUȚIA de acum 30 de ani nu a fost finalizată prin votul de duminică

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

După votul de duminică, de la primul tur al alegerilor prezidențiale, PSD se va menține în forma actuală, care nu are nimic a face cu social-democrația, iar rezultatul alegerilor de anul viitor depinde de ce va face PNL la guvernare, este de părere gazetarul Cristian Tudor Popescu. 

"Acest partid (PSD - n.r.), în momentul de față, este un urmaș degenerat al PCR-ului, corcit cu legionarisme naționalist-xenofobe. Asta a ajuns. Ce social-democrație? Nu mai are nicio legătură! Dacă au ajuns să vină - PSD Sibiu - cu motivul Nu-i votați pe Iohannis, Orban și Barna că n-au nume românești, vă dați seama la ce nivel am ajuns? Social-democrația, de-a lungul vremii, este internaționalistă, nu e naționalistă. Prin definiție, nu-i de conceput așa ceva. Or, aici s-a venit cu un ceaușism rezidual de tip legionaroid", a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Revoluția de acum 30 de ani nu a fost finalizată nici prin votul de duminică, spune CTP, care îi îndemnase în cursul zilei pe alegători să iasă la vot tocmai pentru a desăvârși această revoluție. „Din păcate, nu s-a sfârșit Revoluția. Trebuie continuată. Continuată în turul 2 și continuată mai departe, firește, neapărat oamenii trebuie să vină la vot în turul 2, chiar dacă Iohannis are clar prima șansă. Sper să vină lumea la vot. Și după aceea, trebuie continuat, pentru că PSD-ul se va menține și se va menține - asta este trist - se va menține în forma actuală. Nu se va produce nicio schimbare acolo. Se vor menține exact cu filosofia asta pe care o au acum. Filosofie! Aberațiile cu care au venit", a explicat gazetarul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel