CTP, REVOLTAT după reconstituirile făcute în cazul Caracal: „Un carnaval MACABRU. Dincă e șeful aici!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că reconstituirile făcute luni și marți în Cazul Caracal sunt „un carnaval macabru” și că cei care au făcut acest lucru „vor să dea impresia că lucrează”, scrie Digi24.

„Aceste două fete trebuie ținute în viață să fie mâncate de vii de toți mascații ăștia. Uitați-vă ce de lume, dacă îi luăm pe fiecare în parte – ar fi trebuit un reporter să meargă la toți cu jiletcile astea pe ei, poliția, BCCO, să-i întrebe pe fiecare: ce faci aici? Sunt mulți care se uită pur și simplu, nu fac nimic. Ce căutau acolo toți ăstia? Toți fac fotografii, fac selfieuri. Asta aș vrea să știu eu, ce treabă are fiecare.

Păi are treabă, pentru că vor să dea impresia, cu toată adunătura asta, că lucrează, că activează, că sunt mari profesioniști acolo, care fac o reconstituire. N-au putut să facă nimic pentru Alexandra și Luiza când a fost nevoie, dar acum sunt toți savanți, sunt profesioniști, îi auzi pe toți la televizor.

Ce rezultă? Dacă vă este răpit și omorât un copil, stimați cetățeni, rezultă din ce vedem acum că aveți asigurată o reconstituire la marele fix, la marea meserie. O să vi se spună cu amănunte cum a fost luat, cum a fost schingiuit, cum a fost violat, care au fost ultimele lui cuvinte, că avem reconstituitori profesioniști", a spus gazetarul.

 

CTP: „De ce face asta?”

 

„Toată mascarada asta, acest carnaval macabru, este o întreținere a unui subiect mediatic, atât pentru inșii ăștia care încearcă să demonstreze că se află într-o treabă, cât și pentru public. Nici măcar nu e nou procedeul, pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

„Dincă e șeful aici. Era, când a fost arestat, un tip prăpădit, cocoșat, vai de capul lui, acum e înfloritor, conduce tot aici, îi duce de colo dincolo. De ce face asta? Probabil că s-a sfătuit cu avocat în sensul că îl ajută lucrul ăsta", a continuat gazetarul.

 

„Faptul că Dincă ia un sac acum și-l aruncă în tufe, ăsta este adevărul, nu?”

 

El spune că constituirea este o „mascaradă sinistră, care are o alură tribală".

„Faptul că Dincă ia un sac acum și-l aruncă în tufe, ăsta este adevărul, nu? Asta e o idioție, pur și simplu", a spus Cristian Tudor Popescu.

„E primul caz de dispariție în țara asta? Sunt sute, mii. Ați văzut vreodată asemenea tarantelă televizată pe zile întregi? De ce e făcută acum? Pentru a fi exploatată mediatic cât se poate de către organe, de către Dincă, de către consumatorul public, care toți, repet, se hrănesc cu Alexandra și Luiza. E o chestiune de ilogism perfect. Dincă a spus că le-a omorât și nu a făcut acum decât un soi de dans ritual care să arate cum le-a omorât.

De ce faci reconstiturea? Ca eventual el să se contrazică și să rezulte că de fapt nu le-a omorât. Și atunci unde sunt? Le-ai dat în urmărire internațională, dacă ele sunt livrate unei rețele de traficanți, așa cum tot aud, atunci căutați-le acolo, nu faceți plimbare de sperietoare de ciori prin curți, domnilor procurori și polițiști! Altfel, de ce faceți reconstituirea? În loc să le caute, dacă au această suspiciune că Dincă ar minți, ceea ce nu cred, își pierd vremea și bani statului", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel