CTP, despre Viorica Dăncilă: "Cum dădea cu ei de pământ? Spunând "he he" sau citind de pe hârtiuță"

Cristian Tudor Popescu o critică pe Viorica Dancilă pentru declarațiile făcute. Premierul nu a fost invitat la Summitul care a avut loc în Sibiu. Gazetarul spune că Viorica Dăncilă a dat de înțeles că dacă ar fi fost acolo "dădea cu ei de pământ". 

„Ce a ținut să transmită doamna Dăncilă - care nu a fost invitată din considerente tehnice explicate de multe ori? Ce face doamna Dăncilă? Îi transmite domnului Iohannis: Domnu', ai grijă matale acolo, să dai tare, să-i iei tare p-ăia și sa le zici de ce nu ne băgați, domn'le, în Schengen, de ce nu ridicați MCV-ul?

Dăncilă dă astfel de înțeles că dacă ar fi fost ea acolo, era altceva, dădea cu ei de pământ. Întrebarea e: cum dădea ea cu ei cu de pământ? Spunând: „He he" sau citind de pe hârtiuță: „dau cu voi de pământ"?", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Întâlnirea de la Sibiu a fost una informală.

„Ce înseamnă informal? Înseamnă că stă de vorbă cu domnul Junker, cu domnul Tusk, cu doamna Merkel, cum stau eu de vorba cu domnul Hurezeanu când plecăm de aici. Într-un summit informal, nu se adoptă decizii, dar se discută într-un registru, care poate fi substanțial. Ce făcea doamna Dăncilă, în această situație informală? Yes yes, he he!

"Modul de gândire al PSD"

 

Ăsta e modul de gândire al PSD, al lui Dragnea și a lui Dăncilă: să intre tare, să zbierăm la Bruxelles că suntem independenți, că suntem mândri. Si ce fac cu asta? O să obții ceva?

Mark Rutte a spus sec: O să intrați în Schengen atunci când o să îndepliniți criteriile pentru statul de drept, pentru democrație și lupta anticorupție. Vă îndreptați în direcția greșită.

Câtă vreme Olanda, unde nu e ca la PSD unde zice domnul Dragnea și se face în secunda 2, acolo e cu consens, cu vot si cu consens. Câtă vreme unele țări vor spune ce a spus domnul Rutte, nu intrăm în Schengen oricât strigă doamna Dăncilă", a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23