Ce a dezvăluit Cristian Tudor Popescu despre tatăl lui Tăriceanu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl contrazice pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a susținut că familia sa a avut de suferit din cauza represiunii comuniste. Jurnalistul afirmă că tatăl lui Tăriceanu i-a mărturisit că a turnat la Securitate și că victimele sale ajungeau la Canal.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că acesta este „unul dintre cele mai năucitoare momente din viața sa de gazetar”, și anume declarația lui Dan Amedeo Lăzărescu, tatăl lui Călin Popescu Tăriceanu. CTP relatează și cum s-a ascuns la machiaj ca să nu-l întâlnească în studioul de la Digi 24.

„Întrucât nu doresc să mă intersectez vreodată cu fizicul domniei sale, m-am dus la machiaj, după care am cerut permisiunea fetelor să rămân acolo. Și m-am băgat într-un colț, uitându-mă la televizor, cu ce ne mai fecundează mințile dl Tăriceanu, așteptând să plece ca să vin și eu aici, când au mai venit doi jurnaliști de la Digi Sport, s-au refugiat în machiaj, cu mine. Ne-am dat seama că toți trei aveam același scop, să nu-l întâlnim pe marele om de stat. Vă dați seama cum am râs, aproape cu sughițuri, toți trei. Deci dl Tăriceanu creează, iată, comedie, sitcom”, a relatat Cristian Tudor Popescu la Jurnalul de Seară de la Digi24.

Tăriceanu a mai cerut revocarea procurorului general Augustin Lazăr din cauză că ar fi parte din aparatul de represiune comunist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel