CTP, despre „seria de greșeli” ale Vioricăi Dăncilă: „A făcut dovada că e posesoarea acelei calități pe care a pronunțat-o Manda”

Sursa foto: captură video Digi24
Sursa foto: captură video Digi24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre „semnele de slăbiciune” pe care le-a dat Viorica Dăncilă, șefa PSD, în ședința din această seară a conducerii partidului. Potrivit informațiilor Digi24.ro, Dăncilă a plâns la ședința CEx pentru că s-a simțit jignită de afirmațiile făcute de unii dintre liderii partidului. Un reproș de acest fel i-ar fi fost adresat lui Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, pentru că ar fi spus: „este proastă, dar este proasta noastră, trebuie să o votăm”.

„Ce se întâmplă la PSD e un soi de măcel acum. Voi interpreta tot ce am văzut pe ecran la Digi24. Dăncilă a făcut dovada de mai multe ori că e posesoarea acelei calități pe care a pronunțat-o într-un anume cerc dl Manda. Prima dovadă: în plenul CEx să te apuci să reproșezi cuiva, nu are importanță cui – în cazul lui Manda e și mai grav – că te-a făcut proastă și pronunți cuvântul acolo? Un politician cu inteligență medie în astfel de situație tace, nu spune: m-a făcut proastă, pentru că pierde în acel moment. Tace și pune de-o parte un glonț cu capul retezat pentru respectivul individ.

Citește și Viorica Dăncilă a PLÂNS în ședința PSD. Olguța Vasilescu nu mai vrea să-i fie șef de campanie

Apoi să plângi. Greșeală impardonabilă. Cum să plângi în fața crocodililor din PSD? Este un semn de slăbiciune care, din nou, îi confirmă calitatea. Apoi iese și pleacă, știind toată lumea că se va întoarce, ceea ce s-a întâmplat: comportament de subretă ofensată. Toate, greșeli în serie.

Din nou o chestiune de inteligență politică, de realpolitik, nu că așa ar trebui făcut, dar eu analizez: Cum să te iei de Claudiu Manda acum? E soțul Olguței Vasilescu, care ți-a adus cele mai multe voturi din ce ai luat în Oltenia. Fără Oltenia, dna Dăncilă poate că nici nu intra în turul 2. Din nou, o mișcare care arată că nu gândește d-na Dăncilă când face aceste lucruri”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Citește și Claudiu Manda, Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă, CONTRE cu jurnaliștii după ședința PSD: „Ne acuzați de dezinformare?"/„Nu, dar..."

După ședința CEx, Viorica Dăncilă a făcut declarații de presă și a negat că ar fi plâns. La conferința de presă, a fost încadrată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25