CTP despre ORDINELE ministrului CUC date fostei directoare TAROM: „Un act de TERORISM, un atentat la siguranţa naţională“, în ziua moțiunii

Cristian Tudor Popescu a declarat că încercarea ex-ministrului Cuc de a reţine la sol avioanele TAROM, conform declarațiilor fostei directoare Mădălina Mezei, reprezintă „un act de terorism“ și totul s-ar reduce la „ani grei de pușcărie“.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, într-o intervenţie telefonică la Digi24, că încercarea ex-ministrului Cuc de a reţine la sol avioanele TAROM în ziua moţiunii de cenzură pentru a împiedica votul parlamentarilor reprezintă „un act de terorism” şi „un atentat la siguranţa naţională”, care s-ar traduce prin „ani grei de pușcărie“.

„Eu nu am vrut să comentez acest caz, pentru că am spus că nu am elemente de probă, fie şi raţionale, nu neapărat materiale. Acum am.

(...) Această doamnă (n.r. Mădălina Mezei, directoarea Tarom demisă) nu este vreo mare luptătoare pentru dreptate, militantă anti-corupţie, nu o dă conştiinţa afară din casă. Nu de asta a venit să spună ce spune. Este o femeie din sistem care doar pentru că a comis acest domn Cuc aroganţa cretină de a o da afară a ieşit acum să spună ce spune. În mod evident este speriată, este gâtuită şi tocmai asta mă face să cred că chiar asta s-a întâmplat, domnul Cuc asta i-a cerut.

Dar au apărut şi alte argumente de natură logică, care duc spre asta, anume faptul că i-a cerut lista parlamentarilor care îşi rezervaseră bilete. Nu are voie să facă aşa ceva în calitate de ministru, şi politic, într-un guvern împotriva căruia era o moţiune de cenzură, nu există niciun motiv pentru care să fi cerut lista parlamentarilor care îşi rezervaseră bilete pe cursele respective.

Apoi, Cuc pretinde că Mezei i-a solicitat urgent întâlnirea, că are să-i comunice lucruri importante. Carevasăzică, s-a întâlnit cu ea pe stradă, noaptea, la 11.00, cine? Ministrul se întâlneşte cu subordonata, care îl cheamă ea, pe stradă, noaptea, la 11.00 şi el vine. Un individ atât de plin de el că se revarsă, cum este acest Cuc, adică ministrul, răspunde la ordinul subordonatei să vină noaptea la 11.00 pe stradă.

Evident că e aberant. Dacă avea o problemă, reacţia absolut normală a ministrului era: «Vino la birou, să discutăm sau discutăm la telefon». De ce trebuia să se întâlnească pe trotuar la 11 noaptea? Aici nu are absolut nicio apărare acest Cuc.

(...)

Doamna nu realizează că până să ajungă la considerente de felul ăsta de bărbăţie şi independenţă a piloţilor TAROM era vorba şi este de sabotarea economiei naţionale, de un atentat la siguranţa naţională şi în ultimă instanţă, un act de terorism. Deturnare de avion. Asta înseamnă să ţii un avion la sol. Deci, cu totul, asta înseamnă ani grei de puşcărie.

Ce o să rezulte din toate povestea, nu ştiu, cercetează DNA-ul. Tot ce pot să vă spun este că fiecare oră petrecută de acest Cuc la Transporturi înseamnă pentru Dăncilă să fie demisă la pătrat de opinia publică”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy