CTP, despre dezbaterea Vioricăi Dăncilă: Dacă e o femeie demnă, nu agață ea un bărbat de la bun început

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre insistența Vioricăi Dăncilă cu privire la o dezbatere cu Klaus Iohannis.

 "Ceea ce arată ce a făcut doamna Dăncilă tot timpul – că nu a interesat-o în mod real să aibă loc o dezbatere, ci să inducă ideea că lui Klaus Iohannis îi e frică de ea.

Doamna Dăncilă a aplicat această tactică... eu cred că a mers până la un punct. A convins pe unii - „Domne, lui Iohannis îi e frică de ea domne... De ce nu se duce la întâlnire?”. Și poate a câștigat niște puncte. Până la un punct!

De la un punct încolo, lucrurile se întorc. Pentru că și dacă o femeie vrea să agațe un bărbat încearcă o dată. E refuzată... Încearcă de două ori, e refuzată, încearcă a treia oară și este refuzată. Dacă va continua, acea femeie se acoperă de ridicol. Dă dovadă că nu are niciun pic de demnitate. Dacă e o femeie demnă, nu agață ea un bărbat de la bun început. Deci doamna Dăncilă a „alunecat” în aceste ultime forțări – și asta de astă seară a fost emblematică -, a alunecat în ridicol. Ți-a spus domnule: „Nu vreau să mă întâlnesc cu tine!”. Era clar că nu mai schimbă treaba asta. Ce mai încerci să faci? Nu mai vii în seara asta cu pupitrul pentru că pici în ridicol.", a declarat Cristian Tudor Popescu la digi 24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel