Criză de nervi cu jandarmii în stradă: Un tânăr îi amenință că-și cumpără pistol și scoate lumea în stradă-VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr din Craiova a făcut o criză de nervi în stradă, în momentul în care jandarmii i-au cerut unui alt tânăr să se legitimeze și declarația pe proprie răspundere sau adeverința de la angajator. 

Românii distribuie masiv pe rețelele de socializare un filmuleț realizat de un bărbat din Craiova care face o criză de nervi în momentul în care este rugat de jandarmi să prezinte declarația pe proprie răspundere sau adeverința de la agajator. Se pare că totul a pornit de la un tânăr, cel mai probabil angajatul său, care nu avea documentul asupra lui.

"Are adeverință băiatul ăsta. Hai la mine la mașină să-ți arăt adeverința lui. Omule, o să iasă lumea în stradă și o să vă dea în cap. Ascultă-mă! Are adeverință, trebuie să vină la lucru. Eu îl aștept aici de o jumătate de oră. Nu e mai grav dacă îl ții aici, decât să meargă la lucru? Vă pun pe Facebook și o să iasă lumea în stradă!", le-a spus tânărul oamenilor legii.

Deranjat că trebuie să-și justifice prezența pe stradă, bărbatul s-a luat la ceartă cu oamenii legii și a filmat toată scena cu telefonul mobil.  

Prima țintă: un jandarm care nu avea mănuși și mască. "Băi băiatule, cum te cheamă? De ce nu ai mască și mănuși? Eu sunt cetățean și am".

A doua țintă: un bătrân care stătea pe o bancă: "Ce caută moșul ăla acolo? Băăăă, are adeverință, mă! Ce caută ăla acolo? Verificați bătrânii, bă!"

A treia țintă: tot grupul de jandarmi.

Pe drumul spre mașină, unde avea documentele, bărbatul a continuat cu amenințările:

"Scot lumea în stradă. Am eu 300 ai mei. Nu vă e rușine, ce faceți cu poporul ăsta? Voi vreți să închideți toată România? O să iasă mii de oameni în stradă, cu topoare. O să fie gravă. Primul pistol, eu mi-l cumpăr. O să fie război! Scot toată lumea în stradă. Lăsați lumea să lucreze!" 

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel