Cristina Tarcea: Nu mă interesează DRAMOLETELE politicienilor

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a comentat declaraţiile politice care vorbesc despre abuzurile din justiţie.

După ce Liviu Dragnea a acuzat abuzurile din justiţie, Cristina Tarcea a răspus că ea nu urmăreşte în general declaraţiile politicienilor şi nici "dramoletele" acestora, dar că atâta timp cât ei pot vorbi despre abuzuri, la fel de îndreptăţită este şi justiţia să vorbească despre abuzuri.

”În general, nu urmăresc declarațiile politicienilor. Nu mă interesează și asta nu pentru că aș avea eu un dispreț față de lumea politică, dar judecător fiind, încerc să mă păstrez obiectivă şi să nu judec pe nimeni după patimi şi după dramoletele prin care trece la un anumit moment. Dacă unii se simt îndreptățiți să vorbească despre abuzuri, şi justiţia se simte la fel de întreptăţită să vorbească despre abuzuri. mai ales de un an şi jumătate-doi", a spus şefa ÎCCJ la Realitatea TV.

Cât despre cei care se plâng de dosarele în care sunt condamnaţi ca fiind abuzuri, Cristina Tarcea a prezentat de fapt care este mecanismul prin care se iau deciziile judecătoreşti. 

"Există niște principii clasice de drept, în sensul că orice hotărâre judecătorească nu poate fi desființată decât tot printr-o judecătorească. Prin urmare, nu putem vorbi despre abuzuri decât în momentul în care există o hotărâre judecătorească princ are acele abuzri sunt sau nu sunt confirmate. până atunci, totul este poveste”, a declarat Cristina Tarcea, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel