Cristina Tarcea, detalii despre întâlnirea cu Valer Dorneanu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a făcut dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele CCR,Valer Dorneanu. 

Tarcea declarase  că a avut loc o întâlnire  "pe întuneric", iar înainte a fost pusă să îşi lase telefonul în antecameră, iar la plecare a luat din greşeală haina lui Dorneanu.

"Nu am făcut întâmplător acea afirmație. Întâlnirea nu a avut loc la CCR - a avut loc la o facultate de drept din București și a avut loc la foarte scurt timp după ce Curtea Constituțională s-a pronunțat asupra conflictului juridic de natură constituțională între puterea judecătorească reprezentată de Înalta Curte și puterea legislativă reprezentată de Parlament. (...)

 Nu eu am simțit nevoia să mă întâlnescu cu domnul președinte Dorneanu. Am fost sunată - sigur, îl și cunosc pe domnul președinte și am o părere extrem de bună despre dânsul. (...) În prima parte a întâlnirii era vorba despre o conferință pe care urma Curtea Constituțională să o organizeze, iar domnul președinte mi-a comunicat că unul dintre participanții la acea conferință i-a trimis o scrisoare în care își exprima dorința ca doamna prim-ministru, doamna Stanciu și eu să nu participăm la acea conferință. I-am comunicat că oricum obligațiile de la serviciu mă împiedicau să particip la acea conferință", a declarat Cristina Tarcea, pentru Antena 3.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel