Cristina Țopescu nu locuia în casa ei. Răsturnare de situație. Monica Pop: "A fost nevoită să plece"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Țopescu nu era de fapt proprietara casei în care a fost găsită decedată. Monica Pop spune că regretata jurnalistă a fost nevoită să plece din casa ei de la Balotești. 

Cristina Țopescu locuia într-o casă închiriată pentru că a fost nevoită să-și "abandoneze" casa de la Balotești din cauza celor care îi aduceau zilnic căței și-i aruncau peste gard, în curte, știind că ea va avea grijă de aceștia. 

"Cristina Țopescu are o casă foarte frumoasă, dar în care nu stătea, să vedeți din ce rațiune: toată lumea a aflat că e casa ei și veneau și-i aruncau căței peste gard. Erau pui de căței și n-a mai putut să facă față. Se adunaseră foarte mulți. Toată curtea era plină de câini, vecinii o tot reclamau că latră și atunci a căutat să meargă într-o chirie undeva unde i-a permis proprietarul. Avea 7 căței în casă. Deci de-asta a plecat de la casa ei, mi-a povestit că a găsit odată și cinci căței aruncați peste gard, fără mamă. Îi aruncau în curte pentru că știau că ea va avea grijă de ei. Casa ei e una foarte frumoasă, există. E adevărat, a mai pierdut o altă casă din cauza datoriilor de la bancă. Dar are și ea casa ei, la Balotești," a spus Monica Pop la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel