Cristina Țopescu, MESAJ BOMBĂ. Intră în POLITICĂ?

Narcis Popa |
Data publicării:

Cristina Țopescu îi transmite un mesaj de susținere lui Victor Ponta. Ea spune că are speranța ca fostul premier să poată construi în cadrul Pro România un partid democrat progresist, mai ales că are alături de el oameni pe care ea îi admiră. 

"PSD ul se tot imputineaza, ok, e bine. Ramane de vazut daca tu, Victor Ponta, te ai maturizat politic cu adevarat, daca ai invatat lectia propriei arogante si daca vei face din Pro Romania ceea ce trebuie, adica un partid social democrat progresist, nu doar pro european. Pro europenismul nu e vreo mare scofala, e de la sine inteles, alta cale nici nu exista. 

Eu am avut odata incredere in tine, stii. Mi am pierdut o apoi, iar acum incerc sa mi o recapat. Stiu ca iti recunosti anumite greseli, asa ca primul pas l ai facut, admiterea greselilor. Sa te vedem ce faci de acum incolo pentru cei care au nevoie si de politici de stanga, consistente, nu aiureli. Suntem o tara in care saracia inca face multe victime, in toate formele posibile: foame, boli, mizerie, educatie zero, pana la moarte. Multi morti, victime ale statului, asa cum arata el de prea mult timp! 
Sunt alaturi de tine cativa oameni in care eu, personal, pot avea incredere. Apar, insa, altii noi zilele astea, noi la Pro Romania, dar vechi in PSD, vechi in rele sau in nefacut nimic bun. Hai sa te vedem, Victor Ponta, e cazul ca acum sa faci treaba buna ! " este mesajul Cristinei Țopescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel