Cristina Țopescu: "MAIMUȚICA a zis 'vreau și eu la guvernare ! '"

Narcis Popa |
Data publicării:

Cristina Țopescu spune că România a ajuns în situația în care niște exemplare 'dintr-o specie incertă' au preluat frâiele țării. 

Fosta vedeta de televiziune a făcut o analogie cu maimuța care alerga liberă prin București și nu putea fi prinsă de autorități, având în acest sens mai multe comentarii acide.

"La ce exemplare, dintr-o specie incertă, ne conduc, ce și-o fi zicând maimuțica, de nu se dă prinsă? Vreau și eu la guvernare !"

"Se pare că maimuțica e mai deșteaptă decat toate autoritațile care trebuie s-o prindă. Vă miră?", au fost câteva dintre comentariile Cristinei Țopescu. 

Situația politică din România s-a complicat, țara noastra fiind aproape de o criză politică, nereușindu-se de aproape două luni ca ministerele rămase vacante să-și găsească un ministru care să le conducă. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

Viorica Dăncilă a trimis miercuri la Cotroceni, propuneri de membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan-Alexandru Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel