Cristina Țopescu: El e singurul ANIMAL. Am sentimentul ăsta tot mai DES

Narcis Popa |
Data publicării:

Cristina Țopescu a comentat crimele din ultima perioadă care au îngrozit România. Ea spune că în comparație cu țara noastră, jungla a devenit un mediu mai prietenos. 

Fosta vedetă de televiziune spune că omul e singurul animal care ucide din plăcere și a criticat dur statul român. 

"În comparatie cu Romania,jungla mai că devine un mediu prietenos. Animalele ucid doar ca să se hranească,ca să-și revendice supremația, ca să se apere pe ele sau pe puii lor. Omul e singurul animal care ucide din placere sau că așa ii vine lui. Se cheamă că e bolnav psihic,nu? Cand sunt,însă, tot mai multi bolnavi psihic,se cheama că ce?
Copiii cad secerați unul dupa altul. Abuzați, violati,uciși. Și câti or mai fi de care nu aflăm... Că bolnavii ăstia psihic sunt printre noi, că nu sunt tratați în instituții specifice,a cui o fi vina? Politia e politizata si corupta. Da. Dar noi, ceilalți,cum suntem? Reacțiile noastre,lipsa noastră de reacție? Lașitatea, indiferența, inconștiența si lipsa conștiinței,toate astea nu ne bântuie cumva? Păi nu e ăsta un stat mai bolnav psihic decât toți bolnavii psihic la un loc,dincolo de suma lor ? Știu,e multă corupție și incompetență. Dar,dincolo de ele,n o mai fi și altceva? Tot un fel de boala psihica,mă gandesc,mă întreb... Ma tem că suntem o țară bolnavă psihic,am sentimentul ăsta tot mai des și tot mai pregnant.
În vreme ce normalitatea devine, pe zi ce trece, aproape insulară," este mesajul Cristinei Țopescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel