Cristina Țopescu: Am o OFERTĂ pentru doamna Dăncilă. O să ziceți că m-a plătit PSD

Narcis Popa |
Data publicării:

Cristina Țopescu spune că are o ofertă pentru premierul Viorica Dăncilă. Ea se oferă să o învețe să citească discursurile corect și chiar i le poate corecta. 

Cristina Țopescu spune de asemenea că are răbdare să o învețe tot ce este necesar pentru ca România să nu se facă de râs în fața întregii Europe. 

"O OFERTA, CAT SE POATE DE SERIOASA, PENTRU DOAMNA DANCILA

Ma ofer sa o invat pe doamna premier sa-si citeasca discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) si cunosc si terminologia politica, fac asta de vreo 20 de ani. Ii pot explica sensul cuvintelor pe care nu le cunoaste, ii pot construi fraze mai simple, dar logice si coerente, o pot ajuta sa frazeze corect, sa pronunte corect, sa citeasca mai putin robotic si o mai pot scoate si din limba de lemn.
Am rabdare, fac orice ca sa nu ne facem de ras in astea 6 luni, in fata intregii Europe. As face o pro bono, ca, daca accept sa fiu retribuita, o sa ziceti ca m-a platit psd ul:))) Vorbesc serios, doamna premier, va pot ajuta, mi as ajuta tara, in fond !
Exclus, insa, stiu ca domnul Dragnea si altii de pe-acolo, nu va vor da verde sa lucrati cu mine, nu sunt perceputa ca o admiratoare a ce face acum PSD. Dar eu, draga psd-ule, m am oferit, nu vrei, nici nu stii ce pierzi :)))
(asta apropo de umor si putina autoironie, cu care, din cand in cand, cate un discurs ar putea fi pigmentat, sunt retete care nu prea dau gres. Sigur, conteaza temele, locul, evenimentul, auditoriul, dar, intr o masura mai mica sau mai mare, o tușă de umor se preteaza cam peste tot.
Deci, doamna Dancila, ma ofer sa va ajut pro bono, pentru o mai buna imagine a tarii, o tara care e si a mea, dar si a dvs. Si e si a romanilor care ar aprecia sa va doriti sa nu mai gresiti cand ne reprezentati țara, deci pe noi toți," este mesajul Cristinei Țopescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel