Cristiano Ronaldo obține 10.000 de lire sterline pentru o organizație de caritate pentru copii, intrând în clubul jucătorilor cu peste 100 de goluri din Premier League

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cristiano Ronaldo este oficial cel mai bine plătit fotbalist din lume
Cristiano Ronaldo este oficial cel mai bine plătit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo obține 10.000 de lire sterline pentru o organizație de caritate pentru copii, intrând în clubul jucătorilor cu peste 100 de goluri din Premier League... iar starul lui Manchester United egalează donația pentru a dubla totalul la 20.000 de lire sterline.

Cristiano Ronaldo a primit 10.000 de lire sterline din partea Premier League pentru o donație caritabilă, după ce s-a alăturat ilustrului club al celor 100 de goluri.

Idolul mondial a ajuns la `un secol` de goluri în prima ligă din Anglia spre finalul sezonului trecut, marcând în meciul pierdut de Manchester United cu 3-1 în fața lui Arsenal pe Emirates Stadium în aprilie, conform Daily Mail.

 

Cristiano Ronaldo obține 10.000 de lire sterline pentru o organizație de caritate pentru copii pe care o dublează

 

Iar Sportsmail poate dezvălui că Premier League a donat suma de cinci cifre pentru a fi donată unor cauze bune în numele lui Ronaldo - o sumă pe care atacantul de 37 de ani a egalat-o cu generozitate, ducând donația totală la 20.000 de lire sterline.

Ronaldo a ales să doneze banii unor organizații caritabile pentru copii - una dintre acestea este Rays of Sunshine, o organizație care luminează viețile copiilor care suferă de boli grave sau care le limitează viața.

Premier League a mai făcut gesturi similare în trecut pentru jucători, pentru a marca realizări speciale, dar a încercat să le păstreze caracterul privat, iar faptul că Ronaldo a ajuns la 100 de goluri a fost considerat demn de a fi distins.

Ronaldo, care are acum 102 goluri în prima ligă engleză, este unul dintre cei doar 32 de jucători care au ajuns la un secol de goluri în era Premier League.

 

Se zvonește că legenda, Cristiano Ronaldo, vrea să joace la Paris Saint-Germain, alături de Lionel Messi

 

După ce a depus o cerere de transfer la Manchester United, portughezul pare că și-a oferit serviciile la Paris Saint-Germain, într-o mutare care l-ar face să se alăture lui Lionel Messi, conform Mirror.co.

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, s-ar fi "oferit" echipei Paris Saint-Germain, în timp ce încearcă să găsească o cale de ieșire de pe Old Trafford.

Idolul portugheză a depus o cerere de plecare de la Red Devils la începutul acestei luni - eșecul lor de a se califica în Liga Campionilor, precum și ezitarea pe piața transferurilor fiind menționate ca motive principale pentru dorința sa de a părăsi clubul.

De când a apărut vestea posibilei sale plecări, o serie de cluburi au fost creditate cu un interes pentru a obține semnătura celui care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur, inclusiv Chelsea și Bayern Munchen. Agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a lucrat din greu pentru a încerca să pecetluiască o mutare, mergând chiar până la a purta discuții cu noul proprietar al lui Blues, Todd Boehly.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel