Cristiano Ronaldo declară că "rivalitatea s-a terminat" între el și Lionel Messi. „Am împărțit scena timp de 15 ani și ne respectăm”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cristiano Ronaldo declară că "rivalitatea s-a terminat" între el și Lionel Messi. „Am împărțit scena timp de 15 ani și ne respectăm” / Foto: Captură video youtube
Cristiano Ronaldo declară că "rivalitatea s-a terminat" între el și Lionel Messi. „Am împărțit scena timp de 15 ani și ne respectăm” / Foto: Captură video youtube

Cristiano Ronaldo pune capăt rivalității cu Lionel Messi și este mândru de carierele lor.

Rivalitatea istorică dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, doi dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, pare să fi ajuns la un final. Cristiano Ronaldo a declarat că rivalitatea dintre ei s-a încheiat și că este important să se recunoască contribuția lor imensă la fotbal.

 

„Suntem respectați în întreaga lume, acesta este cel mai important lucru”

 

Ronaldo a făcut această remarcă în timpul unui interviu pentru NBC, subliniind că rivalitatea a fost sănătoasă și a fost apreciată de fanii din întreaga lume. El a subliniat că cei care îl apreciază pe Ronaldo nu ar trebui să îl urască pe Messi sau invers, deoarece amândoi sunt jucători excepționali care au schimbat istoria fotbalului și care continuă să o facă.

"El își face drumul lui, eu mi-l fac pe al meu, chiar dacă jucăm în afara Europei. El s-a descurcat bine, din ce am văzut, și eu la fel, e vorba de a continua. Moștenirea continuă.

Rivalitatea, eu nu văd lucrurile așa. Am spus deja, am împărțit scena timp de 15 ani și am ajuns să fim, nu aș spune prieteni, pentru că nu am luat niciodată masa cu el, dar suntem colegi profesioniști și ne respectăm unul pe celălalt".

Acest comentariu vine ca un omagiu la adresa lui Messi și a impactului său în fotbal. Ronaldo și Messi au dominat scena fotbalistică peste un deceniu și au împărțit numeroase premii și distincții individuale. 

 

Ronaldo nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur 2023

 

Interesant este faptul că Ronaldo nu a fost nominalizat pentru premiul Balonul de Aur 2023, în timp ce Messi se află pe lista candidaților și este considerat unul dintre favoriți pentru câștigarea acestui premiu prestigios. Cu toate acestea, Ronaldo a câștigat Balonul de Aur de cinci ori și a fost mereu un concurent de temut pentru acest trofeu.

Statisticile lor impresionante ar putea continua să fie analizate, dar, în final, amândoi rămân doi dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, iar opinia lui Ronaldo cu privire la încheierea rivalității este un gest de respect față de Messi și față de impactul lor durabil în lumea fotbalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel