Cristian Tudor Popescu: „Toată lumea știe un NUME din PNL care ar putea FACE GUVERNUL până luni”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Digi 24
Sursa foto: captură Digi 24

Cristian Tudor Popescu a declarat că nu are încredere în capacitatea de negociator a lui Ludovic Orban. Gazetarul consideră că Ilie Bolojan, primarul orașului Oradea, ar fi fost mult mai bun în acest post.

„Vă amințiți ce v-am spus data trecută, aici, în emisiune? V-am spus că Ludovic Orban, persoana lui, este principala piedică în negocierile ce urmează. Toată lumea știe, în clipa de față, un nume din PNL care ar putea să rezolve problema asta până luni. Deci, până luni avem guvern. Se numește Ilie Bolojan. Dacă în loc să fie numit dl. Ludovic Orban era numit dl. Ilie Bolojan, acum guvernul mergea la instalare. Erau de acord cu Ilie Bolojan mulți din cei care nu sunt de acord cu Ludovic Orban. Dar, așa cum v-am spus de-atunci, va fi numit Orban și o să vedem ce iese din chestia asta. Deci, principala piatră de poticnire - s-o spunem foarte clar - în momentul de față pentru formarea noului guvern este chiar Ludovic Orban. Asta este. Iată cum e mai important orgoliul decât interesul țării", a punctat Cristian Tudor Popescu, invitat la „Jurnalul de seară" de la Digi 24.

Citește și Cristian Tudor Popescu, despre negocierile cu Orban: „ALDE i-a pus 12 condiții, mai bine îl înjura direct"

Anul trecut, Ilie Bolojan, care era prim-vicepreședinte al PNL și-a dat demisia din această funcție. El a motivat că a făcut acest lucru pentru a se putea dedica proiectelor oraşului pe care îl conduce. Ilie Bolojan ocupa funcţia de prim-vicepreședinte al PNL din iunie 2017. El a rămas însă președinte al PNL Bihor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel