Cristian Tudor Popescu, ÎNTREBARE pentru ROMÂNI: „Ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă și să aveți o discuție intelectuală cu ea?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere electorală cu șefa PSD, Viorica Dăncilă, contracandidata sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

„I-aș întreba pe toți votanții din turul 1 ai lui Klaus Iohannis și pe cei care nu au votat-o pe d-na Dăncilă și care au de gând să nu vină la vot pentru că nu are loc o dezbatere: dvs. ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Dvs personal, ca votant, ați vrea să vă întâlniți și să aveți o discuție intelectuală cu această doamnă?", a spus Cristian Tudor Popescu.

Citește și Klaus Iohannis EXPLICĂ de ce nu a acceptat PROVOCAREA Vioricăi Dăncilă: "De-asta nu se POATE"

„Cu cine vreți să se întâlnească Klaus Iohannis? Cu o persoană care a scăpat partidul de sub control – dna Dăncilă se face de râs acum, în ședința PSD, și s-o salveze dl Iohannis invitând-o la dezbatere? Am văzut toate dezbaterile de tur 2 din 1990 și până acum, pe una dintre ele am și moderat-o, și niciodată nu a fost prezent în dezbatere un candidat cu nivel intelectual și mental atât de jos. Când te întâlnești – e o chestiune tehnică aici - cu cineva aflat în această condiție și mai are și vreo 15 puncte sub tine, comiți o greșeală uriașă. Nu te întâlnești cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine. D-na Dăncilă, prin simpla prezență acolo, având în vedere nivelul jos la care se află, nu poate decât să câștige. Dl Iohannis ce să câștige? Eu sunt de acord cu această decizie a președintelui", a continuat gazetarul.

Citește și Viorica Dăncilă îi RĂSPUNDE lui Klaus Iohannis: „Îi este teamă de o confruntare directă cu mine"

„Însă, dacă președintele nu face cel puțin o dezbatere liberă cu ziariștii, care după părerea mea va fi mult mai grea decât una cu Viorica Dăncilă, o dezbatere în care să i se pună întrebări de către toată lumea prezentă în sală, dacă nu face o astfel de dezbatere, atunci nu e în regulă. Va fi întrebat de atâtea lucruri pe care nu le-a lămurit, evident că jurnaliștii îl vor întreba, au memorie bună", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Dacă Iohannis se va rezuma la declarații de presă, acest lucru ar fi „jignitor", a adăugat gazetarul.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel