Cristian Tudor Popescu, CONCLUZIE după conferința lui Klaus Iohannis: „Bine măcar că n-a mințit”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu afirmă că singurul scop al conferinței de presă susținută de Klaus Iohannis, în această seară, a fost acela de a dea o impresie de umanitate.

„Domnul Iohannis a dorit în primul rând în această conferință să dea o impresie de umanitate, ăsta a fost principalul lui scop. De aceea a zâmbit, mai mult decât de obicei. De aceea a dat niște răspunsuri care diferă de stilul cu care ne-a obșnuit și care i-a adus porecla de Robocop.

A dat niște răspunsuri foarte bine articulate, majoritatea, nu toate, a avut și momente dificile, dar tocmai asta dă veridicitate acestei întâlniri. A reușit să modifice puțin imaginea despre el, a răspuns în multe situații ca un om", a spus Cristian Tudor Popescu.

„Trebuie să spun și ceva de rău de președinte, momentul cu doamna Kovesi. Bine măcar că n-a mințit acolo. M-am înfiorat puțin înainte, dacă spunea: nu, nu i-am cerut demisia, însă a ales să răspundă că aceste convorbiri nu sunt destinate publicității. Ceea ce e o fugă politică, se practică în loc de răspuns", a adăugat Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel