Cristian Tudor Popescu, ANUNŢ despre Dăncilă după ce a văzut-o cu MITRALIERA în mână

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost în centrul unui episod halucinant, sâmbătă, în timp ce vizita oraşul Cugir, unde funcţionează principalele fabrici de armament ale României.

Dăncilă le-a prezentat unor fetiţe minore standul cu arme de asalt. Premierul României apare alături de o mitralieră capabilă să producă numeroase victime.

Citește și Halucinant. Dăncilă s-a fotografiat la Cugir cu două fetiţe în timp ce le arata o armă de asalt

Cristian Tudor Popescu şi-a imaginat ce le-ar fi putut spune Viorica Dăncilă celor două fetiţe în timp ce le arată arma de asalt.

„Premierul Dăncilă a făcut un exercițiu de admirație în fața unei mitraliere fabricate la Cugir, împreună cu două fetițe de curs primar, dacă nu de grădiniță. Pentru simplii cetățeni ai României, țară înapoiată, o mitralieră nu există. Nu suntem pe meleagurile unde își poate cumpăra tot omul arme de asalt. O mitralieră este făcută să omoare oameni, nu pentru altceva. Ce le-o fi spus Dăncilă, cu mândrie patriotică, celor două copile... Vedeți ce frumoasă, ce lucioasă, ce design elegant are mitraliera românească, e o adevărată plăcere estetică să încasezi un glonț în piept (că dacă-l iei în cap, nu poți aprecia senzația), darmite o rafală! Ca să nu mai vorbim de a trage tu cu ea, stăpânind-o ca pe un ponei ce dă din copite”, a postat CTP pe republica.ro.

Citește și Dăncilă a PUS un copil să o APLAUDE la o acțiune organizată de PSD (VIDEO)

Viorica Dăncilă a participat sâmbătă la Alba Iulia, alături de alți câțiva membri ai Guvernului, la congresul județean al PSD Alba, apoi s-a dus la Cugir la un festival local.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel