Cristian Tudor Popescu aducea vestea-BOMBĂ pentru ROMÂNI: „PSD – bătaia și bătaia de joc”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Digi 24
Sursa foto: captură Digi 24

Cristian Tudor Popescu a "vorbit" despre o nouă bătaie de joc a PSD-ului la adresa românilor: proiectul depus de senatorul Liviu Pop, prin care ziua de 10 august e declarată Ziua Unității Civice.

CTP este dur şi consideră că "după ce zeci de mii de oameni au fost gazați și bătuți în Piața Victoriei, pe frunțile lor urinează acum cu boltă L. Pop, în uralele întregului PSD".

„Luni, 21 octombrie, 2019, PSD a trecut prin Senat, votând în bloc, proiectul depus de senatorul Liviu Pop, prin care ziua de 10 august e declarată Ziua Unității Civice.

Este o performanță: cea mai cruntă bătaie de joc la adresa acestui popor de 30 de ani încoace, prin care urmașii lui Ceaușescu și Iliescu vor să-l concureze pe Erdogan, botezătorul masacrelor și alungării a sute de mii de oameni din locuințe, comise de armata turcă în Siria, cu numele de Izvorul Păcii. Practic, după ce zeci de mii de oameni au fost gazați și bătuți în Piața Victoriei, pe frunțile lor urinează acum cu boltă L. Pop, în uralele întregului PSD.

Au mai fost și alte partide la guvernare, dând dovadă de ticăloșie, corupție, hoție. Dar PSD a adus bașca, sub semnul etern al rânjetului iliescian, un cinism inegalabil.

La 4 ani după Colectiv, nu există niciun vinovat. Cum să existe, când puterea pesedistă i-a numit sataniști pe tinerii asfixiați și arși în bomba de tablă pe care nicio autoritate nu a catadicsit s-o dezamorseze la timp? Cum să existe, când afirmațiile criminale și zâmbitoare ale ministrului PSD Bănicioiu, cum că „Avem tot ce ne trebuie pentru a trata marii arși în spitalele noastre", susținut fiind de Raed Arafat, n-au fost anchetate câtuși de puțin? (Sinistrul „Nicu" tocmai dă cu flit Parchetului General, refuzând, fără explicații, să se prezinte la audieri).

Cum să existe, când, potrivit gorniștilor de frunte ai Partidului, focul a fost pus de Klaus în cârdășie cu Bruselu?", sunt câteva pasaje pe care CTP le-a scris pe republica.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel