Cristian Diaconescu, ENERVAT la CULME după scandalul de la TV: Dispari ! Trebuie să fii IDIOT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul ministru Cristian Diaconescu a reacționat extrem de dur după scandalul pe care Florin Iordache l-a făcut la Realitatea TV, acolo unde politicianul PSD a fost la un pas să o jignească pe prezentatoarea Andra Miron. 

"Asta nu-i politică. Oriunde ai face o astfel de politică fața de presă, dispari imediat de pe scena politică. Imediat dispari ! Nu veți putea găsi în state civilizate exemple de acest gen. Ăsta-i votat în Dâmbovița, unde? Cei care l-au votat p-ăsta ar fi bine să fi văzut modul în care vi s-a adresat dumneavoastră și dacă le-ar plăcea ca o astfel de atitudine să o aibă fața de soțiile lor, fața de fiicele lor. Păi și dacă atunci când e vorba despre presă faci de-astea.... Orice politician care nu e idiot știe că nu trebuie să te lupți cu presa, în nici un caz într-o astfel de manieră. Vă dați seama cum se poartă cu ceilați, de exemplu cu un subordonat, sau cu cineva care îl critică în organizație. Așa arată o țară UE, NATO condusă de acești oameni? Vă spun sincer, nu știu de unde au apărut ăștia și v-o spune un om care a fost vicepreședinte PSD mult timp. De unde au apărut ăștia? Cine i-a crescut? Indiferent de aroganța lor, chiar dacă au fost și alte vremuri, întotdeauna bunele maniere au fost respectate," a spus Cristian Diaconescu la Realitatea TV. 

Iordache, SCANDAL cu Andra Miron 

 

Iată dialogul de la Realitatea TV purtat de Florin Iordache cu Andra Miron: 

Florin Iordache: Domnişoară, nu înţelegi că eu am treabă? Nu stau să îmi povesteşti tu cum e la stat şi cum e la privat. Din punctul meu de vedere, că e la stat sau la privat, condiţiile sunt la fel. Asta e părerea dumneavoastră.

Andra Miron: Nu e părerea mea, e realitatea României pe care dvs. o ignoraţi.

Florin Iordache: Auzi, realitatea e aia pe care ţi-o spun eu. Că-ţi spun ţie în cască să vezi o anumită realitate, e problema ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel