Crime Caracal. Părinții Alexandrei, CITAȚI la DIICOT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Părinții Alexandrei Măceșanu, fata din Caracal care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, au fost citați la sediul DIICOT - Structura centrală pentru a preda buletinul fetei.

„La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală au dispus, prin ordonanță, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărții de identitate aparținând minorei, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Zonal Craiova - s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT - Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.

Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal”, anunță DIICOT într-un comunicat de presă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel