Crime Caracal. Opt polițiști, cercetați în legătură cu modul de intervenție

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Cinci ofiţeri şi trei agenţi de poliţie sunt cercetaţi de Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne în legătură cu modul în care s-a intervenit în cazul de la Caracal.

Totodată, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza şi dispune cu privire la situaţia de fapt reţinută în sarcina agentului din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112, informează MAI într-un comunicat transmis luni.

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a dispus încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, precum şi a celor doi adjuncţi ai acestuia şi schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei municipiului Caracal, precum şi a adjunctului acestuia.

"Pe parcursul verificărilor Corpului de control al ministrului, au rezultat mai multe deficienţe, inclusiv pe linia exercitării actului managerial la nivelul conducerii IPJ Olt, care denotă o lipsă de implicare din partea factorilor de conducere ai inspectoratului în coordonarea efectivelor din subordine", precizează MAI.

Ministrul a aprobat propunerea conducerii Poliţiei Române de a împuternici ca şef al IPJ Olt pe comisarul-şef de poliţie Vasile Armaşu (director al Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR).

"Totodată, Nicolae Moga a dispus noului inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt măsuri urgente pentru evaluarea eficienţei actului managerial de la toate subunităţile de poliţie din judeţul Olt, în urma căreia să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea unui serviciu poliţienesc de calitate", se arată în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel