Crime Caracal. Nicolae Alexe, AUDIAT aproape şase ore la Secţia de anchetă

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Fostul adjunct din IPJ Olt Nicolae Alexe s-a prezentat, miercuri, la Secţia de anchetare a magistraţilor, fiind audiat audiat aproape 6 ore în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal.

Nicolae Alexe, fostul adjunct din Inspectoratul de Poliţie din Olt, a ajuns audiat, miercuri, la Secţia de anchetare a magistraţilor în jurul orei 11.00 şi a plecat în jurul orei 17.00. Alexe a refuzat să dea declaraţii atât la intrare, cât şi la ieşirea din sediul Secţiei.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceşanu, pentru a-i cere informaţii cu privire la o maşină. Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliţia nu a greşit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părţi.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel