Crime Caracal. DIICOT, oficial despre ce a găsit în pădurea indicată de Dincă. Descoperire TULBURĂTOARE

Narcis Popa |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

"A avut loc o conducere în teren în care acesta (n.r.: Gheorghe Dincă) a indicat că a abandonat un sac care conținea fragmente osoase arse și cenușă. Aceasta trebuie să fie cernită pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo", a declarat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT.

Din declarațiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeași zi în care fata a fost sechestrată. Inițial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit și a indicat pădurea de lângă Caracal.

"Din declarația sa, așa spune că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu putem spune asta", a completat Mihaela Porime.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului.

"Acesta a precizat ca a folosit aceeași metodă. Agresiunea s-a petrecut tot la domiciliu. A revenit cu noi declarații", a mai spus purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Procurorii au continuat și luni să ridice probe de la casa lui Gheorghe Dincă, spunând că deocamdată nu au indicii că ar fi fost mai multe victime, în afară de Alexandra și Luiza.

Testul poligraf nu a fost deocamdată realizat, cercetările continuând și marți la locul faptelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel