Crime Caracal. DIICOT, anunț de ULTIMĂ ORĂ: S-a mai găsit un CADAVRU

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

 Anchetatorii au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Călăraşi-Bucureşti, indicată marți de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, anunță DIICOT.

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, au continuat marți percheziția la casa din Caracal a lui Dincă Gheorghe, dar au făcut cercetări și într-o zonă indicată de suspect, respectiv o lizieră situată pe traseul Călăraşi-Bucureşti.

"În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană", se arată într-un comunicat de presă DIICOT, remis MEDIAFAX.

În acest dosar, au fost audiate mai multe persoane, iar procurorii au făcut percheziții informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul lui Gheorghe Dincă, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel