Crime Caracal. Dezvăluiri ȘOCANTE: „Alexandra a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată şi a reușit să rupa lanțul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Unchiul Alexandrei a spus că fata reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată şi a încercat să scape din casa lui Dincă. Din nefericire, afară erau doi câini lupi iar Alexandra s-a temut să iasă.

În timpul unui live pe Facebook, Cumpănaşu a dezvăluit că nepoata lui, Alexandra Măceşanu, în timp ce vorbea cu poliţistul de la 112 la telefon, reuşise să rupă sârmele şi lanţul cu care era legată la picioare, şi a încercat să iasă din casa unde fusese de Gheorghe Dincă, după ce a răpit-o. Din nefericire, afară erau doi câini lupi şi fata nu a avut curajul să iasă din casă.

„Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat sa se dezlege. La telefon cu poliţistul Pistol a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. A reușit să fie singură în casa aia şi a incercat să iasă”, a explicat Cumpănaşu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel