Crime Caracal. Alexandra este NEPOATA lui Cumpănașu: „Până când oamenii acești oameni nu vor plăti nu mă las! Să se ducă dracului!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandra, fata de 15 ani, dispărută în urmă cu o zi în Olt și despre care se crede că a fost ucisă și arsă de către Gheorge Dincă, de 57 de ani, este nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președinte CNMR.

„Până când oamenii acești oameni nu vor plăti nu mă las! Nu mai pot. De când am aflat nu mai pot! Judecătorul, procurorul care i-a ținut pe polițiști la poartă. Șeful Poliției Române care doarme liniștit, parcă nici nu ar exista problema asta. Cer demisia Șefului Poliției Române, șefului CTS, acexstor indivizi care au pompat sute de milioane în acele instituții.

De ce? Când nepoata mea era violată? Nepoata mea a sunat de 3 ori la 112. `Am mâinile și picioarele legate cu sârmă, am fost violată, sunt într-un cartier` și oamenii ăștia au stat? În ce țară trăim?!

Stau ca niște nemernici la poartă în timp ce o fată este omorâtă în casă? Să se ducă dracului acasă!”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel