Crimă ORIBILĂ în Spania: Și-a decapitat soțul și i-a FIERT capul, apoi l-a înfășurat în folie de aluminiu

Narcis Popa |
Data publicării:

O crimă oribilă a avut loc în Spania: o femeie și-a ucis soțul bancher, l-a decapitat, iar apoi i-a fiert capul pe care l-a înfășurat într-o folie de aluminiu și l-a pus într-o cutie. 

Femeia, în vârstă de 61 de ani este acuzată de oamenii legii că și-a omorât partenerul iar apoi a împăturit capul acestuia într-o folie de aluminiu. Anchetatorii spun că înainte de asta, suspecta i-a fiert capul, relatează Daily Mail. 

Maria del Carmen Merino Gomez, în vârstă de 61 de ani, a fost arestată în urma descoperirii groaznice făcută într-un apartament din orașul Castro Urdiales din nordul Spaniei.

Poliția și-a concentrat acum căutările pentru găsirea restului trupului bancherului Jesus Maria Baranda la o groapă de gunoi din stațiunea de vacanță, după ce femeia de serviciu le-a spus ofițerilor că a ajutat-o pe presupusa criminală la aruncarea unor pungi negre foarte grele.

Anchetatorii au identificat cadavrul după analiza ADN-ului dinților pentru că pe craniu nu mai era nici măcar o urmă de țesut, femeia având grijă să-l curețe pe tot după fierbere. 

Presupusa criminală nu recunoaște nimic și spune că soțul ei pur și simplu a plecat voluntar de acasă. Femeia a fost arestată preventiv. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel