Crima de la Mediaș. Cei trei recidiviști acuzați de omor au CONTESTAT arestul preventiv

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Crima de la Mediaș. Cei trei recidiviști acuzați de omor au contestat arestul preventiv, urmând ca judecătorii de la Curtea de Apel din Alba Iulia să se pronunţe dacă aceştia rămân încarceraţi sau vor fi puşi în libertate.

Cei trei recidivişti, suspecţi că au omorât un tânăr duminică, în faţa unui club din municipiul Mediaş, au contestat arestul preventiv, urmând ca magistraţii de la Curtea de Apel din Alba Iulia să se pronunţe dacă aceştia rămân încarceraţi sau vor fi puşi în libertate, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalului Sibiu, Ioan Veştemean şi purtătorului de cuvânt al Tribunalului Sibiu, Cornelia Prundaru.

Cei trei suspecţi de crimă au contestat arestarea lor luni seara, imediat după ce instanţa de la Sibiu a decis ca ei să fie închişi preventiv pentru 30 de zile.

Vezi și: PROTEST după CRIMA din Mediaș. Ministerul Justiție, PĂTAT de SÂNGE (VIDEO)

"Cei trei au declarat contestaţie verbal, consemnată în procesul verbal la momentul pronunţării soluţiei, aseară. Pentru unul dintre ei s-a formulat contestaţie şi în scris de către apărătorul ale, tot la momentul pronunţării, deci tot aseară. Urmează să fie motivată încheierea. Nu s-a înaintat dosarul la Curtea de Apel la Alba Iulia la momentul acesta", a explicat Cornelia Prundaru.

Şi prim-procurorul Ioan Veştemean a confirmat că cei trei se află în arest, până când se va pronunţa Curtea de Apel de la Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, doi dintre presupuşii autori ai crimei de la Mediaş sunt cercetaţi penal pentru omor şi al treilea, pentru lovire. Unul dintre cei trei a fost eliberat condiţionat în 25 mai 2018, iar celălalt în 13 iunie 2017, tot în baza recursului compensatoriu.

Victima, un tânăr din Mediaş, a decedat, duminică, în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din municipiu. Victima a decedat din cauza hemoragiei puternice, provocate de loviturile de cuţit. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel