Crima care a șocat Germania: Un tată și-a violat și lovit fiul de 2 ani până la moarte. Denis: „Mă simţeam mai bine când îl băteam”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Crima care a șocat Germania Un tată și-a violat și lovit fiul de 2 ani până la moarte. Denis „Mă simţeam mai bine când îl băteam”
Crima care a șocat Germania Un tată și-a violat și lovit fiul de 2 ani până la moarte. Denis „Mă simţeam mai bine când îl băteam”

Denis a apărut ieri în fața judecătorilor germani după ce a fost acuzat că l-a bătut și molestat sexual pe fiul său vitreg Tim, în vârstă de 2 ani, până la moarte, „ori de câte ori avea chef”, în timp ce mama copilului „nu a făcut nimic” pentru a opri violența.

Ororile au avut loc în Querfurt, districtul Saalekreis în sudul landului Saxonia-Anhalt, Germania. Mama copilașului şi iubita lui Denis este şi ea judecată pentru complicitate întrucât nu a reușit să oprească îngrozitorul abuz. Femeia a fost identificată doar ca Uta F din cauza legilor locale privind confidențialitatea.

În mod șocant, pe telefonul suspectului au fost descoperite peste 30 de videoclipuri care arătau abuzurile sexuale și tortura pe care ar fi suferit-o băiețelul. În timpul procesului, Denis a spus: „Uta s-a certat cu tatăl biologic al lui Tim cu privire la custodie. Ea mi-a dat starea de spirit proastă. Seara, când venea un zgomot din camera lui Tim, ea mă trimitea pe mine. Am fost lapidat, beat și frustrat. În camera copilului când m-am dus l-am lovit brusc și toată frustrarea a dispărut”.

 

Denis a recunoscut că a abuzat sexual băiețelul

 

Denis a recunoscut că s-a strecura adesea în camera băiețelului pentru a-și da elibera furia asupra copilului fără apărare.

„Ori de câte ori aveam chef, mergeam în camera copilului. Mă simțeam mai bine când îl băteam”, a adăugat suspectul.

Cei prezenți în sala de judecată au fost șocați de admiterea inculpatului.

Denis a recunoscut că a abuzat sexual băiețelul: „Când am văzut ulterior videoclipurile pe telefonul meu, am fost șocat”.

 

„Uta a drogat băiatul!”

 

Sala de judecată a auzit, de asemenea, despre dependența lui Denis de metamfetamina cristalină.

O autopsie a spus că nivelul găsit în corpul copilului a fost de 3.700 nanogramme de metamfetamină per litru de sânge.

Cu toate acestea, Denis a negat cu tărie afirmația că ar fi drogat băiatul.

În schimb, a încercat să-l incrimineze pe fostul său partener, spunând: „Când am plecat, mai era metamfetamină de cristal pe masă. Poate că Uta i l-a dat pentru a-l liniști”.

Mama lui Tim, în vârstă de 36 de ani, neagă toate acuzațiile împotriva ei. Ea a declarat instanței că nu a observat ce i-a făcut partenerul ei copilului, deoarece poartă dopuri pentru urechi.

Procesul continuă, informează thesun.co.uk.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel