Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
crema de branza cu ciocolata
crema de branza cu ciocolata

Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi.  Vă prezentăm astăzi o rețetă superbă a cremei de brânză topită cu ciocolată. Este un desert pe placul tuturor, icare seamană cu Nutella. Desertul este atât de gustos, încât o să-l mâncați în fiecare zi și nu vă veți sătura. De asemenea, se prepară extrem de simplu și rapid. 

Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi.  Ingrediente

 

50 g de unt

100 g de ciocolată

20 g sau 2 linguri pudră de cacao

0,5 kg de brânză de vaci grasă

50 g de zahăr

0,5 linguriță bicarbonat de sodiu

1/3 linguriță de sare

 

 

Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi. Cum se prepară

 

Brânza de vaci se pune într-un bol termorezistent. Adăugați un ou, apoi adăugați zahărul, sarea și bicarbonatul. Ingredientele se bat, folosind blenderul, până sobțineți o masă omogenă.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu ciocolată gata în 10 minute. Rețeta unui desert care te va cuceri de la prima bucățică

 

Bolul se pune pe o baie de aburi. Amestecați ingredientele încontinuu, până veți obține o compoziție topită și lichidă. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere

 

În compoziția lichidă se adaugă ciocolata și pudra de cacao. Amestecați iar ingredientele, până veți obține o compoziție omogenă. Opriți focul. Adăugați în compoziția omogenă untul și amestecați bine, folosind spatula. Amestecați până untul se topește complet. Turnați brânza topită într-o caserolă de sticlă, acoperiți-o cu folie alimentară. Lăsați crema să se răcească. Poftă bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel