Cozmin Gușă îl ACUZĂ pe Rareș Bogdan de „PROSTITUȚIE”: „Este cu atât mai gravă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Consultantul politic Cozmin Gușă a explicat amplu situația politică actuală și s-a referit în special la moțiunea de cenzură care se pregătește împotriva Guvernului, cu accent pe jocul făcut de PNL și cu acuzații de „prostituție” la adresa vicepreşedintelui Rareş Bogdan.

„S-a intamplat ceea ce era preconizat să se intample, pentru ca in urma unui joc fals, nici nu avea cum sa se intample altceva. USR incearca disperat sa uzurpeze pozitia PNL, care sunt primii care au dat tonul motiunii de cenzura, prin mesaje publice si prin negocieri.

A fost un joc de tip politicianist al unui partid care pretinde ca aduce o noua politica, dar asta este o alta dezamagire, legata de multe alte dezamagiri din ultima vreme cu oamenii politici asa-zis reformisti sau tineri.

Ca intelegem ce se intampla, de aceea facem si emisiunile de weekend, in acest joc cu motiunea este tot o radacina de tip electoral. Daca s-a inceput de la un joc de-a soarecele si pisica intre Iohannis si Dancila, in care erau interesati sa-si polarizeze electoratele, in ultima saptamana, liberalii aproape ca s-au convins ca pot sa-si instaleze un guvern condus de Ludovic Orban, inaintea prezidentialelor. De aici, acest joc foarte serios, foarte dur in subteran.

USR acum incearca prin gesturi de imagine sa arate ca si ei vor sa-i dea jos pe PSD-isti. Asta este prea putin deocamdata si nu confera siguranta pentru liberalii care vor sa stranga semnaturi, catre 250 pentru siguranta. Liberalii, practic, au ramas singuri pe acest rol. UDMR mai vad ei, ALDE si PRO Romania nu sunt niste parteneri comozi pentru Ludovic Orban, tocmai pentru ca sunt partide mici, conduse de lideri ambitiosi, care stiu sa negocieze”, a explicat Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

 

Gușă: „Este un joc de imagine intre Ludovic Orban si Rares Bogdan”

 

Apoi a continuat: „Este un joc de imagine intre Ludovic Orban si Rares Bogdan, pe care l-am vazut in ultimele 72 de ore. Singurul partener pe care se bazeaza liberalii este PMP-ul.

Pornesc de la evolutia lui Tariceanu de aseara de la Denise Rifai, de la Legile Puterii. A fost o evolutie de om politic timorat, emasculat. A fost emasculat din punct de vedere politic si nu mai vrea nimic. Nu mai vrea nici la senat, nici sa intre la guvernare. Un partid care s-a format si s-a antrenat pe guvernare. Este intr-o situatie de potential politic minim, destul de disperat si confuz. Din punct de vedere politic, cineva l-a emasculat. Sebastian Vladescu, acuzat de DNA, se presupune ca ar fi fost cel care l-a dat in primire pe Tariceanu. Putem sa avem un tablou mai amplu. Practic, Rares Bogdan vorbeste public ceea ce Ludovic Orban nu isi permite sa vorbeasca public”.

„Ludovic Orban si Rares Bogdan joaca o sceneta de tip lover boy, metoda prin care sunt recrutate fetele de moravuri usoare, ca tot am vazut imaginile de la Caracal. Cam asta e mesajul pe care Rares Bogdan l-a dat atat lui Tariceanu, cat si lui Ponta: nu va primim la guvernare, dar va prostituati, dati jos guvernul Dancila in folosul nostru si... nu veniti la guvernare, dar asta este viata. Ati stat pana acum la guvernare, acum guvernam singuri, doar noi, cel putin un an de zile", a mai afirmat patronul Realitatea TV.

Cozmin Gușă a arătat apoi care sunt marii câștigători și marii perdanți de la masa actualelor negocieri politice:"Daca trece motiunea, castiga Klaus Iohannis si Ludovic Orban, premierul desemnat de catre partid. PSD pierde big time, cum zic americanii, si Viorica Dancila de asemenea. O candidatura care s-ar putea prăbusi. Cine nici nu castiga, nici nu pierde sunt cei de la USR. Castiga putin PMP, pentru ca a emis coerent pe aceasta tema, dar in varianta neintrarii la guvernare, Pro Romania si ALDE vor pierde intr-un mod similar PSD-ului. Prostitutia politica se taxeaza si public. Este cu atat mai grava si, practic, aceasta invitatie la prostitutie facuta de Rares Bogdan afecteaza mult negocierile de majoritate”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel